FEELM Max
2022. szeptember 28., Washington D.C., USA | A FEELM, a SMOORE – a világ legnagyobb vape-gyártója – zászlóshajója, elnyerte a „legígéretesebb innováció” Golden Leaf-díjat a 2022-es Global Tobacco and Nicotine Forum (GTNF) Washingtonban, DC-n.

„A FEELM frissített kerámia tekercs technológiájának használatával a FEELM Max jobb ízállandóságot, több puffadást és csökkentett érdességet kínál a kisebb aeroszol részecskék révén.

A legfontosabb, hogy a FEELM Max nagyobb potenciált kínál az ártalom csökkentésére.” A díjátadón jelentette be a GTNF szervezője.

Négy évvel ezelőtt a FEELM tech elnyerte a Golden Leaf díjat.

Négy évvel később pedig a FEELM Max ismét elnyerte a Golden Leaf díjat, ami egyben a FEELM második globális díja.

FEELM Max

A Golden Leaf Award az egyik legrangosabb díj az ágazatban, és célja azoknak a vállalatoknak és márkáknak az elismerése, amelyek kiemelkedően hozzájárultak a globális dohány iparhoz.

A „Legígéretesebb innováció” díjat olyan vállalatok vehették át, amelyek új technológiákat és termékeket vezetnek be. A tervezési innováció és a jövőbeli termelési hatékonyság előrejelzése alapján ítélték meg.

A díjátadó ünnepségen a SMOORE Amerikai Kutatóintézet vezető tudósa, Dr. Shi elmondta:

„Áttörő technológiák hosszú és kiterjedt portfóliójával rendelkezünk a termékélmény fokozása érdekében. Nagyon örülünk, hogy a FEELM nyert, és erőfeszítéseinket világszerte iparági szakértők is elismerték.

A mai új díj újabb mérföldkövet jelent a FEELM technológia folyamatos fejlődésében.

Az új anyagokkal, mikrostruktúrákkal és folyamatokkal a FEELM Max technológia új mércét állít fel az ártalom további csökkentésében és a termék teljesítményének javításában.

Megtestesíti az anyavállalat, a Smoore International küldetését.

Innovációt a jobb közérzetért, amely jól illeszkedik a konferencia témájához: „Tudomány, technológia és innováció hajtja az átalakulást”

Categories:

Tags:

No responses yet

Vélemény, hozzászólás?