Ízesített vape. A szavazatok több mint 40 százalékát összeszámolva úgy tűnik, hogy a kaliforniai szavazók túlnyomó többségben elfogadják a 31-es javaslatot, amely megtiltja a nem dohányos ízeket tartalmazó vaping és dohánytermékek árusítását az üzletekben. Eddig a szavazók 62 százaléka támogatta az ízesített vape termékek betiltását

A szavazási kezdeményezés pénzügyi támogatását szinte kizárólag Michael Bloomberg milliárdos gőzölés-ellenes aktivista támogatta.

A 31. javaslat lehetővé tette a szavazásra jogosult lakosok számára, hogy jóváhagyják vagy elutasítsák a 2020-ban a kaliforniai közgyűlés nagy többsége által elfogadott törvényjavaslatot. A törvényt két évre felfüggesztették, miután a dohánycégek aláírásgyűjtési kampányt indítottak, hogy a választók elé tegyék a jogszabályt.

ízesített vape

Az idén hatályba lépő új törvény megtiltja az összes, a dohánytól eltérő ízű gőztermék árusítását. A tilalom kiterjed a nikotinmentes e-liquidre és az úgynevezett „ízfokozókra”, amelyek valószínűleg magukban foglalják az egyszeri barkácskeverékeket is.

A 31. sz. javaslat még az FDA által engedélyezett és „a közegészség védelmére alkalmasnak” minősített ízesített termékeket is betiltaná. (Az FDA eddig nem engedélyezett semmilyen ízesített terméket.)

Neked mi a véleményed erről? Írd meg nekünk a Fórumunkba

Eredeti cikk: https://vaping360.com/vape-news/118644/california-flavor-ban-challenged-in-court/

Categories:

Tags:

No responses yet

Vélemény, hozzászólás?